Skrothandlare Örebro län

RING OSS - 019-277 76 22

Skrothandlare Örebro län

Vi arbetar som skrothandlare i Örebro län

Vi finns i Stråssa, 2 mil norr om Lindesberg och arbetar som skrothandlare i Örebro län. Här tar vi emot metallskrot från industrier och företag, papper och plast från myndigheter, kommuner och organisationer och kablar som ska kastas till exempel av elektriker, byggföretag och industrier.

Vår skorthandel tar emot metallskrot från hela Örebro län, och vårt bolag är en miljövänlig återvinningshandel. Det är vår uppgift att se till så att allt metallskrot som går att återvinna och papper och dylikt kommer tillbaka till tillverkningsindustrin så att det blir nytt material. Vi välkomnar skrot från hela Örebro län, betalar för metall och tar emot kablar, plast och papper som går att återvinna.

Vi tar emot metallskrot

Vi har arbetat med det här ända sedan 2008. Under den tiden har vi byggt upp en stor kunskasbank om hur vi på ett miljvövänligt sätt kan återvinna metall, papper, plast och kabel. Det återvunna materialet kan sedan bli nya kablar, elledningar, fälgar eller vitvaror i våra industrier. På så sätt får tillverkningbolag, som behöver det, material att göra nya produkter av.

Kom till oss eller så hämtar vi

Ni kan antingen lämna in materialet hos oss eller så hämtar vi upp det. Oavsett sparar vi tillsammans på jordens resurser. Ju fler som återvinner desto större och positiv påverkan får det på klimatet. Så bli miljövänliga ni med på er myndighet, organisation eller företag - lämna allt metallskrot till oss!

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er!

Nordic Metal Recycling AB


Odalsvägen 8
71177 Stråssa

019-277 76 22

[javascript protected email address]

556743-2363


Skrothandlare

Örebro län

Eskilstuna


logo-image

Om Oss

Vårt företag köper metallskrot, river kablar och återvinner metaller – med stort fokus på miljö!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Nordic Metal Recycling AB

Org nr: 556743-2363
Odalsvägen 8
71177 Stråssa
Tel: 019-277 76 22

Hitta hit